Welkom bij Xserviceplus

X-Service Plus is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2005. De onderneming beschikt over professioneel personeel, een volledig uitgeruste wagenpark en eigen werkplaats.

De organisatie is uitgegroeid tot een sterke dienstverlener met opdrachtgevers uit alle hoeken van het bedrijfsleven.Lees meer

Professional solutions for industry

Nieuws & updates

Voor onze klant in Genk hebben wij een compleet eigen staalconstructie gemaakt. Hier werd rekening gehouden met duurzaam materiaal en Lees meer

Contact

Xserviceplus BVBA - Jan Latoslaan 11
3600 Genk - België
info@xserviceplus.be -
Telf: 089/855705

Het Bedrijf

X-Service Plus is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2005. De onderneming beschikt over professioneel personeel, een volledig uitgeruste wagenpark en eigen werkplaats.


De organisatie is uitgegroeid tot een sterke dienstverlener met opdrachtgevers uit alle hoeken van het bedrijfsleven. Wij voeren opdrachten uit voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren. X-Service Plus levert hoogwaardig werk voor o.a. de metaal- en staalindustrie, de (petro)chemie, on- en offshore toepassingen, opslag- en havenbedrijven, elektriciteitscentrales en waterzuiveringsinstallaties. X-Service Plus biedt een brede waaier van professionele diensten aan die onder 4 afdelingen gegroepeerd.Onze goed opgeleide medewerkers, van monteurs tot onderhoudsspecialisten, staan garant voor een optimaal onderhoud aan uw mechanisch, hydraulisch of elektrisch aangedreven machines, industriële installaties, voor alle soorten laswerken en montage van eenvoudige tot zeer ingewikkelde constructies.


Naast grotere projecten engageren wij ons ook voor kleinere werken en projecten. Wij staan u bij voor het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke problemen in uw productieproces, veiligheidsvoorzieningen, enz.Het uitvoeren van deze werkzaamheden kan gebeuren op zowel projectals regiebasis, afhankelijk van uw eisen of de uit te voeren werken. Dit doen wij bij tal van onze klanten in één of meerdere van onze specialiteiten. Of u nu één enkele (tijdelijke) monteur of mecanicien, een projectteam of hulp bij calamiteiten nodig heeft, X-Service Plus zorgt er voor.


Ons succes en de tevredenheid van onze klanten zijn te wijten aan onze visie en waarden die de peilers van ons bedrijf vormen, deze worden verder toegelicht.

footer image