Welkom bij Xserviceplus

X-Service Plus is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2005. De onderneming beschikt over professioneel personeel, een volledig uitgeruste wagenpark en eigen werkplaats.

De organisatie is uitgegroeid tot een sterke dienstverlener met opdrachtgevers uit alle hoeken van het bedrijfsleven.Lees meer

Professional solutions for industry

Nieuws & updates

Voor onze klant in Genk hebben wij een compleet eigen staalconstructie gemaakt. Hier werd rekening gehouden met duurzaam materiaal en Lees meer

Contact

Xserviceplus BVBA - Jan Latoslaan 11
3600 Genk - Belgiƫ
info@xserviceplus.be -
Telf: 089/855705

METAALBEWERKING OP WERF

Als het om las- en metaalwerk gaat bent U bij ons aan het juiste adres, wij lassen in uw eigen werkplaats of op werf of in ons eigen constructieatelier.


Hebt u ervaren lassers nodig door een overvloed aan werk in uw atelier of heeft u specifieke lasoplossingen nodig waarvoor professionaliteit is vereist, dan kunnen we deze voor u bezorgen.


>> We kunnen u zowel een lasser als een volledige ploeg met ploegbaas ter beschikking stellen.
>> Samenstellen en lassen van eenvoudige tot ingewikkelde constructies


Speciale laswerken (o.a. fotolas) op werf, in uw atelier of in ons werkplaats.In eigen atelier


Sinds 2009 hebben we onze nieuwe werkplaats in dienst gesteld. Het omvat een uitstekend uitgeruste werkplaats, een opslagplaats en kantoren. Dankzij onze modern ingerichte werkplaats kunnen we u hierin volgende diensten leveren:


>> Prefab Leidingwerk
>> Staal of RVS
>> Sprinklerleidingen
>> Machinebouw
>> Collectoren
>> Plaatbewerking, knippen, plooien & ponsen
>> Eenvoudige tot ingewikkelde constructies
>> Verschillende lasbewerkingen
>> Natlak conserveringen in eigen spuitcabine
>> Reparaties van containersAl deze bewerkingen kunnen we toepassen op staal, aluminium & roestvrij staal. Naast een modern machinepark beschikken we over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren.


footer image