Welkom bij Xserviceplus

X-Service Plus is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2005. De onderneming beschikt over professioneel personeel, een volledig uitgeruste wagenpark en eigen werkplaats.

De organisatie is uitgegroeid tot een sterke dienstverlener met opdrachtgevers uit alle hoeken van het bedrijfsleven.Lees meer

Professional solutions for industry

Nieuws & updates

Voor onze klant in Genk hebben wij een compleet eigen staalconstructie gemaakt. Hier werd rekening gehouden met duurzaam materiaal en Lees meer

Contact

Xserviceplus BVBA - Jan Latoslaan 11
3600 Genk - België
info@xserviceplus.be -
Telf: 089/855705

Het Bedrijf

Kwaliteit

Tijdens de uitvoering van onze projecten en de bewerking van staal streven we naar hoge kwaliteit. Dit doen we door de laatste technologieën en werkwijzen toe te passen. Hiervoor beschikken we oa. over een geautomatiseerde machinepark waarmee we efficientie en kwaliteit kunnen combineren.


Innovatie

Elke techniekgerelateerde details in afgesloten en lopende projecten worden voortdurend ondervraagd en opnieuw onderzocht. Hierbij worden innovatieve technische oplossingen onderzocht en ontwikkeld voor betere en meer efficiënte resultaten. De ervaring van onze mensen hierbij is cruciaal.


Flexibiliteit

Dankzij onze flexibele werkkrachten zijn wij in staat om projecten op tijd af te leveren.


Veiligheid

Bij de uitvoering van de werken wordt veiligheid nooit uit het oog verloren. Onze werkkrachten zijn in het bezit van een VCAcertificaat. Alle werken worden uitgevoerd volgens de VCAnormen en als bedrijf beschikken wij over de VCA**-certificaat. Dit biedt u de nodige garantie op een kwalitatieve en veilige uitvoering van uw projecten.


De mensen

Onze goed opgeleide medewerkers, van monteurs tot onderhoudsspecialisten, zijn de basis van onze onderneming. Hun ervaring is cruciaal voor het slagen en het degelijk afwerken van een project. Door diverse opleidingen zorgen onze arbeiders en bedienden ervoor dat deze hoge standaard ook in de toekomst permanent gehandhaafd blijft.